Σχετικά με εμάς

laptop-837208

Ως μελετητες φωτισμου, κεντρικό μας μέλημα είναι να δημιουργούμε ολοκληρωμένες λύσεις που υπογραμμίζουν και ενισχύουν την αρχιτεκτονική του χώρου. Ωστόσο, καθώς είμαστε ταυτόχρονα σύμβουλοι των πελατών μας κι εκείνων που κάνουν χρήση των χώρων που σχεδιάζουμε, το ενδιαφέρον μας διευρύνεται και σε άλλα ζητήματα.  Το θέμα άμεσου και μακροπρόθεσμου κόστους, η ευκολία της συντήρησης και η αντοχή των προϊόντων έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους ιδιοκτήτες των διαφόρων εγκαταστάσεων. Για τους κατοίκους, η ευελιξία και η ευκολία  στη χρήση είναι το ίδιο σημαντικά όσο και η ποιότητα του φωτός. Η περιβαλλοντική βιωσιμότητα είναι για όλους μας υψίστης σημασίας.

Είμαστε μεν ειδικοί, αλλά ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση στον σχεδιασμό φωτισμών και φωτιστικών, με το να συνεργαζόμαστε στενά με ολόκληρη την ομάδα των συνεργατών μας, με το να κομίζουμε σε κάθε πρότζεκτ τις γνώσεις μας γύρω από το σύγχρονο ντιζάιν και την προηγμένη τεχνολογία και με το να θέτουμε ως προτεραιότητά μας τις βιώσιμες λύσεις. Από τον φυσικό πρωινό φωτισμό μιας δημόσιας βιβλιοθήκης μέχρι τον ατμοσφαιρικό χαμηλό φωτισμό ενός νάιτ-κλαμπ, από την προθήκη ενός ιστορικού μνημείου μέχρι το εσωτερικό ενός γραφείου, από τον ουρανοξύστη μιας μεγαλούπολης  μέχρι την πιο απομονωμένη εξοχική κατοικία – η ομάδα των ταλαντούχων συνεργατών μας έχει τη σωστή απάντηση για κάθε περιβάλλον.

 

 

 

 

 

Το όραμά μας

idea-1296553

… είναι να παρέχουμε βιώσιμες και οικονομικές λύσεις στον σχεδιασμό φωτισμών και φωτιστικών, λύσεις που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και προορίζονται για τους ανθρώπους: για να αισθάνονται εκείνοι άνετα και να απολαμβάνουν τους χώρους μέσα στους οποίους ζουν, εργάζονται ή διασκεδάζουν. Οι σχεδιαστικές λύσεις που έχουμε να προτείνουμε,  χάρη στη δημιουργικότητα, τις πρωτότυπες ιδέες, τη μεγάλη πείρα και εξειδίκευση μας στην εφαρμογή των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και τη βαρύτητα που δίνουμε στην ποιότητα έναντι της ποσότητας,  αφομοιώνονται και εναρμονίζονται με την αρχιτεκτονική του κάθε χώρου, χαρίζοντας τον ιδανικό φωτισμό.